Trek’s exotische Madone SLR is sneller geworden!

Het aangepaste aërodynamische stuur en stuurpen van de Madone SLR bieden een lagere luchtweerstand en hogere snelheid, maar konden tot nu toe niet worden gebruikt met een clip on aerobar.

Trek introduceert de nieuwe Madone SLR Disc Speed aan, een nieuwe configuratie die de Madone SLR Disc Speed heet en die het aerodynamische wegstuur integreert met de strak vormgegeven en beproefde Mono-Bar van Trek’s Speed Concept Triathlon Speed Triathlon fiets.

De Madone Speed biedt de ideale oplossing voor iedereen die nog sneller wil gaan op een racefiets en voor triatleten die willen trainen en racen op één geweldige fiets!

De aerobar is eenvoudig te verwijderen met slechts twee bouten. Dit maakt de Madone Speed een ideale oplossing voor fietsers die deelnemen aan evenementen waar aerobars illegaal zijn en evenementen waar aerobars de norm zijn.

Bestaande Madone SLR-eigenaren kunnen hun fietsen upgraden naar de Speed Concept Mono-Bar. En deze optie is beschikbaar als een upgrade voor toekomstige Madone SLR-klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie.