Trek’s populairste trail hardtail is er weer!  Met een verbeterd  frame en een fris nieuw uiterlijk. Met de interne bekabeling en de gave nieuw graphics ziet de Roscoe er beter uit dan ooit te voren. De Roscoe wordt dit jaar nog aantrekkelijker dankzij belangrijke upgrades:

  • De Roscoe 8 krijgt een RockShox 35 Gold voorvork. De vorkpoten zijn breder dan van het vorige model, dit zorgt voor meer stijfheid en is daarom beter te besturen. De vork is stuk soepeler dankzij een Motion Control demper en de DebonAir vering. De Roscoe 8 heeft ook betere, krachtigere remmen en remgrepen met instelbare remhendelafstand. 
  • Met een nieuwe SRAM SX Eagle groep hoort De Roscoe 7 bij het clubje van 1×12 aandrijvingen, en heeft hij een gigantisch versnellingenbereik. De 7 is ook een heel stuk lichter dankzij de Solo Air voorvork. Die is niet alleen lichter maar ook gemakkelijker af te stellen op het juiste rijdergewicht of -voorkeur. En daar is het niet bij gebleven. De Roscoe 7 kreeg ook betere hydraulische Shimano schijfremmen. 
  • De Roscoe 6 blijft de meest gunstig geprijsde bike in de Roscoe-collectie. Het is een mooie en betaalbare hardtail die elke rijder vertrouwen geeft tijdens het crossen!

Net als vorig jaar zijn er ook nu weer Roscoe damesmodellen. Ze leveren dezelfde prestaties als de  heren bikes maar ze hebben damesspecifieke zadels en andere kleurstellingen.