Trek introduceert de nieuwe Madone SL Disc, die is gebaseerd op de vorig jaar enthousiast ontvangen Madone SLR Disc. Er is geen racefiets die in de buurt komt van de Madone als het gaat om de ideale mix van aerodynamica, gewicht, rijeigenschappen en integratie. Dankzij de nieuwe, adembenemende Madone SL Disc is die mix nu bereikbaar voor een nog grotere groep fietsers.  

Ongelooflijke aerodynamica
De Madone SL heeft exact dezelfde aerodynamische kwaliteiten als de Madone SLR, die alom geprezen wordt om zijn snelheid en zijn prestatievermogen. De vormen zijn het resultaat van duizenden computersimulaties en maakt dat deze racer sneller is dan enig andere fiets!

Superieure rijeigenschappen
Net als zijn grote broer heeft de Madone SL een bovenbuis met verstelbare IsoSpeed. Daarmee kan de bike naar individuele voorkeur worden afgesteld. Naarmate de schuifregelaar verder naar voren staat, geeft de fiets meer mee. Verder naar achteren geschoven voelt de fiets stijver aan. Net als bij de Madone SLR heeft de IsoSpeed een dempende werking. Er bestaat geen andere aeroracer die zo comfortabel is!  

Toonaangevende integratie
De

SL is uitgerust met een traditioneel stuur en een traditionele stuurpen, maar de kabels blijven bijna net zo onzichtbaar als bij de Madone SLR. De standaard cockpit maakt ook het plaatsen van een normaal opzetstuur mogelijk.  

Verkrijgbaar in twee modellen
De Madone SL is beschikbaar in twee modellen, de SL 6 Disc en de SL 7 Disc. De SL 6 Disc is voorzien van een betrouwbare mechanische Ultegra-groep met hydraulische remmen en Aeolus Comp 5 carbon aerowielen. De SL 7 Disc is geüpgraded naar Ultegra Di2 en heeft lichtere en snellere Aeolus Pro 5 wielen. 

Kijk hier voor onze Madone collectie